Så här arbetar jag

Vid första träffen ses vi alla tre och ni får då berätta om var ni befinner er i er relation och vad ni har för problem men även styrkor i relationen. Därefter träffar jag er individuellt för att få veta mer om var och en av er t.ex. tidigare relationer, familj osv. Efter dessa inledande samtal träffas vi en gång i veckan i vanligtvis 10–25 veckor.

Arvode 1100 kr för 60 minuter. Jag fakturerar i efterhand.

Första gången träffas vi alla tre och de två kommande gångerna träffar jag er var och en enskilt för att lära känna er som individer. Vanligtvis fortsätter vi därefter att träffas alla tre en gång per vecka på en fast bokad tid t.ex. måndagar kl. 14.00-15.00.

De flesta par behöver mellan 10 och 25 gånger för att kunna identifiera och bryta de negativa mönster de sitter fast i. Att bryta de negativa mönstren möjliggör att ni båda får en relation ni trivs med. Ibland kan det ta längre tid om man har kört fast ordentligt eller om man har med sig traumatiska erfarenheter.

Den metod jag använder mig av är Emotionellt fokuserad parterapi. Metoden är evidensbaserad vilket betyder att man har gjort studier och säkerställt att metoden fungerar. (Läs mer här: http://www.eftsverige.se/om-eft/ eller http://www.iceeft.com/). Metoden fungerar inte för relationer där det förekommer våld, hot om våld, missbruk eller pågående parallell kärleksrelation.

Ni får en stående tid varje vecka. Om den ena av er inte kan närvara vid ett tillfälle genomför jag ett enskilt samtal med den av er som kan närvara, för att inte tappa i kontinuitet. Avbokning ska göras senast 24 timmar innan den avtalade tiden. Vid senare avbokning eller uteblivet besök så debiteras full kostnad, oavsett anledning.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig